Black Friday şi la cărţi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 noiembrie 2012 33 afişări

Editura Litera intră în hora reducerilor de preţ pentru Vinerea Neagră şi pregăteşte reduceri de 40% la orice carte comandată pe www.litera.ro.

Mai mult, pentru cei aflaţi în standul Litera, în cadrul târgului de carte Gaudeamus, vineri 23 noiembrie 2012, editura pune la dispoziţie titluri la preţuri şi mai mici: pe lângă discounturile de 65%, existente din târg, Litera oferă o reducere suplimentară de 10%.

Compania a avut anul trecut venituri de 43 de milioane de lei şi un profit de 500.000 lei iar previziunile pentru anul în curs se referă la vânzări în scădere dar un profit mai mare.

Piaţa cărţii a scăzut cu circa 40% de-a lungul ultimilor cinci ani, estimează Dan Vidraşcu, director general al Editurii Litera. Piaţa anuală a cărţilor ajunge la circa 60 de milioane de euro, cifră ce nu incude vânzările de manuale şi pe cele de la chioşcuri, care ridică pragul la o valoare aproape dublă, conform unor estimări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Black Friday,
cărţi
/actualitate/black-friday-si-la-carti-10341142
10341142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.