Black Friday: Reduceri de până la 49% la vacanţele în România

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 noiembrie 2020 52 afişări

Reduceri de până la 49% la vacanţele în România sunt anunţate cu ocazia Black Friday de o platforma de rezervări hoteliere. Pot fi folosite inclusiv voucherele de vacanţă.

Black Friday: Reduceri de până la 49% la vacanţele în România

Joi, 12 noiembrie, începând cu ora 18:00 pe site-ul dedicat al platformei de rezervări hoteliere Travelminit va fi disponibilă o parte din ofertele exclusive de Black Friday. Acestea pot fi rezervate până vineri, la ora 00:00.

În ziua de Black Friday, pagina de rezevări online va fi completată cu mai multe oferte reduse până la 49%.

Pagina de reduceri va fi completată cu oferte şi în cursul zilei de vineri şi vor fi valabile până la ora 00:00 în aceeaşi zi. Pe site va fi afişat preţul de listă comparativ cu preţul de discount, iar turiştii au posibilitatea de a specifica data de check-in după momentul rezervării.

Pentru rezervarea pachetelor de vacanţă românii pot folosi inclusiv voucherele de vacanţă.

Oamenii vor putea alege pachete de vacanţă din numeroase zone ale României. Spre exemplu, pentru o vacanţă de 2 nopţi pentru două persoane în staţiunea Praid cu servicii de wellness, turiştii beneficiază de un discount de 49% şi vor achita doar 300 lei pentru două persoane. O vacanţă similară cu servicii de SPA nordic şi demipensiune costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% faţă de preţul original. De asemenea, un pachet de vacanţă în Suceviţa costă 285 lei, în Timişoara 396 lei, iar în Braşov şi Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanţe,
reduceri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.