Black Friday „în siguranţă". Ce reduceri anunţă un jucător din piaţa sistemelor de securitate

Autor: Andra Stroe Postat la 12 noiembrie 2020 102 afişări

Black Friday „în siguranţă". Ce reduceri anunţă un jucător din piaţa sistemelor de securitate

Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) anunţă că dă startul ediţiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie şi anunţă că va avea reduceri de până la 76% la 100.000 de produse, din categorii precum supraveghere video, alarme, detecţie incendiu, automatizări de porţi, interfoane şi videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV şi reţelistică, timp de 72 de ore. În oferta de Black Friday de anul acesta, compania anunţă că va introduce şi sistemele de termoscanare, ca răspuns la situaţia actuală şi la contextul medical generat de răspândirea de COVID-19.

„Pentru campania de Black Friday de anul acesta estimăm o creştere de circa 40% faţă de campania de Black Friday de anul trecut, avans susţinut de preţurile speciale, de stocurile pregătite din timp, dar şi de introducerea de produse noi în ofertă”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Alte categorii de produse care vor avea reduceri importante în cadrul evenimentului, spun reprezentanţii businessului, vor fi: kiturile complete de supraveghere video, accesoriile CCTV, videointerfoanele color, sistemele de control acces şi pontaj, sistemele anti-incendiu, sonorizare, precum şi produsele de tip Smart Home.

„Printre brandurile cu cele mai mari discount-uri de Black Friday se află Safer, brand românesc, cu cea mai variată gamă de produse de supraveghere video, şi Dahua.”

Compania, înfiinţată in 2011, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane de euro. Magazinul online a2t.ro are un portofoliu de peste 4.000 produse şi dispune de o reţea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
black friday,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.