Black Friday în imobiliare între 23 şi 27

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 noiembrie 2012 64 afişări

Pe lângă produsele electronice, electrocasnice, mobilier sau haine, anul acesta aduce o premieră pe piaţa din România cu ocazia Black Friday. Deja celebrele reduceri substanţiale se aplică acum şi în domeniul imobiliar. Astfel, pentru proiectul imobiliar Fortuna Residence din Bucureşti, Premium Imobiliare anunţă discount-uri importante pentru rezervările semnate între 23 şi 27 noiembrie, iar prima dintre ele constă într-o reducere de 3.100 de euro, corespunzătoare unui loc de parcare subteran.

"În acest an am decis să ne alăturăm Black Friday prin reduceri importante oferite pentru cumpărătorii care semnează între 23 şi 27 noiembrie pentru rezervarea unui apartament în complexul Fortuna Residence. Apartamentele sunt finalizate, deci cei care doresc achiziţionarea unui imobil se pot muta imediat," declară Nicu Stângă, general manager Premium Imobiliare.

Primul client care va semna, între 23 şi 27 noiembrie, cererea de rezervare pentru un apartament în Fortuna Residence va beneficia şi de o bucătărie complet mobiliată.Fortuna Residence face parte din West Residential Park şi este situat în sud-vestul Bucureştiului pe şos. Alexandriei. Este alcătuit din nouă blocuri finalizate unde locuiesc deja peste 700 de persoane.

Proiectul va cuprinde în final 1.200 de apartamente. Ansamblul dispune de două parcuri cu spaţii verzi, locuri de joacă, teren sport, mini lac artificial, pistă de biciclete pentru copii, alei asfaltate, iluminat public, market, pază precum şi linii de transport în comun până în incintă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-in-imobiliare-intre-23-si-27-10344022
10344022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.