Black Friday : eMAG, vânzări de 433 milioane de lei în 7 ore, cu 60 milioane lei mai mult ca în 2019

Autor: Laura Buciu Postat la 13 noiembrie 2020 183 afişări

eMAG a avut vânzări de 433 de milioane de lei în primele şapte ore de la startul Black Friday, cu 60 de milioane de lei mai mult ca anul trecut. Mai mult de umătate din plăţi s-au făcut online, cea mai mare creştere din ultimii ani.

Black Friday : eMAG, vânzări de 433 milioane de lei în 7 ore, cu 60 milioane lei mai mult ca în 2019

Românii au plasat comenzi în valoare de 433 milioane de lei, în creştere cu 60 de milioane comparativ cu ediţia anterioară, arată, vineri, eMAG.

O noutate a acestui an este reţeaua easybox, care a preluat 42,7% din comenzi în oraşele în care serviciul este activ.

Mai mult de jumătate din plăţi, respectiv 54 la sută, s-au făcut cu cardul, acesta fiind un a atins nivelul record. Creşterea, aici, este de la 42,6% în ediţia din 2019.

Potrivit eMAG, creşterile importante vin din categoriile care ţin de confortul casei, îngrijire personală si petrecerea timpului în familie.

„Românii au adoptat rapid cea mai simplă metodă de a face cumpărături, în online, şi am remarcat tendinţe noi în primele ore ale evenimentului: clienţii comandă mai multe produse din categorii diferite şi plătesc preponderent cu cardul. În plus, livrarea la easybox a ajuns modalitatea favorită de livrare, mulţumită flexibilităţii pe care o oferă”, a declarat Tudor Manea, director general eMAG.

Livrarea produselor comandate de Black Friday se va face până pe data de 27 noiembrie.

Cele mai multe comenzi raportate la mia de locuitori au venit din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Slatina, Braşov, Constanţa, Sibiu, Alba Iulia, Timişoara şi Zalău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
vânzare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.