Black Friday „cultural”. Libris anunţă reduceri la peste 220.000 de titluri

Autor: Andra Stroe Postat la 08 noiembrie 2021 47 afişări

Black Friday „cultural”. Libris anunţă reduceri la peste 220.000 de titluri

Libris se alătură retailerilor online care pregătesc reduceri cu ocazia evenimentului de Black Friday din 12 noiembrie şi anunţă discounturi de a până la 90% pentru peste 220.000 de titluri.

Reducerile vor acoperi atât cărţile în limba engleză (până la 35%), care se bucură de un interes crescut de la an la an, categoria eBooks - unde reducerile vor fi de 20% - dar şi bestsellere şi noutăţi din toate categoriile de top: beletristică, dezvoltare personală, dezvoltarea şi gestionarea afacerilor, cărţi de parenting şi pentru copii. De asemenea, în campanie sunt incluse şi peste 1800 jocuri, care vor beneficia de un discount de până la 40%.

„Ca şi în anii trecuţi, am inclus in oferta de Black Friday titluri căutate, cum ar fi celebra serie Dune, autori români şi internaţionali de top, printre care Gabor Mate, Matt Haig, Alex Michaelides, Ioana Chicet Macoveiciuc. Ne aşteptăm ca interesul cititorilor să fie crescut, prin urmare am eficientizat procesul de comandă printr-un landing page dedicat campaniei, cu acces rapid la categorii de reduceri, pe categorii de produse, asistenţă tehnica non-stop şi stocuri pe măsură”, a precizat Laura Ţeposu, CEO Libris.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reduceri,
titluri,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.