Black Friday 2019: Atu Tech oferă reduceri de până la 55% la peste 60.000 de produse

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 noiembrie 2019 117 afişări

Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, intră în Black Friday şi oferă reduceri la peste 60.000 de produse, din categorii precum supraveghere video, alarme, detecţie incendiu, automatizări de porţi, interfoane şi videointerfoane, control acces, sonorizare, accesorii CCTV şi reţelistică.

Black Friday 2019: Atu Tech oferă reduceri de până la 55% la peste 60.000 de produse

Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate dă startul reducerilor de Black Friday pe 15 noiembrie, la miezul nopţii, şi timp de 72 de ore, le oferă clienţilor produse cu discount-uri de până la 55%.

 

Printre produsele cu preţ redus se vor număra kituri complete de supraveghere video, camere IP wireless sau sisteme de automatizare.

 

În ceea ce priveşte partea de servicii, de Black Friday, Atu Tech oferă consiliere telefonică gratuită înainte de achiziţie, suport tehnic gratuit după achiziţie, drept de retur 30 de zile şi oferă acces la o reţea naţională de peste 600 de instalatori autorizaţi, în cea mai extinsă reţea de instalatori parteneri din România, care pot asigura partea de montaj.

 

Pentru anul acesta, de Black Friday, Atu Tech (a2t.ro) estimează o creştere a vânzărilor cu aproximativ 20% comparativ cu campania de Black Friday de anul trecut, care a generat peste 6% din vânzările totale ale companiei din 2018.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.