Bitcoin urcă la un nou maxim istoric duminică şi ajunge la 49.283 dolari

Autor: Alexandru Nanu Postat la 14 februarie 2021 28 afişări

Bitcoin urcă la un nou maxim istoric duminică şi ajunge la 49.283 dolari

Bitcoin-ul a stabilit un nou maxim istoric de 49.283 de dolari după ce, în această săptămâna, Tesla a declarat că a investit 1,5 miliarde de dolari în cea mai valoroasă monedă digitală din lume.

Bitcoin-ul era cotat la 49.283 de dolari, la ora transmiterii ştirii, cu o creştere cu 3,70% în ultimele 24 de ore şi o creştere de 24,31% în ultimele 7 zile, conform site-ului Coin Market Cap.

Compania lui Elon Musk a cumpărat bitcoin pentru „mai multă flexibilitate şi pentru a maximiza profiturile”, declarând că va accepta plăţile în bitcoin pentru produsele din cadrul companiei.

Totuşi, Musk a declarat recent că a „sosit prea târziu la petrecere” şi că ar fi trebui să cumpere criptomoneda în urmă cu opt ani, când preţul abia depăşea pragul de 13 dolari.

„Bitcoin-ul se pregăteşte să fie acceptat şi de oamenii de afaceri convenţionali”, a spuns Musk.

În urmă cu două săptămâni, BlackRock, cel mai mare manager de active din lume, a decis să lanseze contractele futures pe bitcoin drept opţiuni de investiţii în două fonduri pe care le are în portofoliu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maxim istoric,
miliarde,
tesla,
bitcoin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.