Bitcoin trage în jos piaţa criptomonedelor: pierderi de 100 miliarde de dolari în 24 de ore. Moneda digitală a scăzut sub 30.000 de dolari

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iulie 2021 124 afişări

Bitcoin trage în jos piaţa criptomonedelor: pierderi de 100 miliarde de dolari în 24 de ore. Moneda digitală a scăzut sub 30.000 de dolari

Bitcoin a scăzut sub valoarea de 30.000 de dolari pentru prima dată din iunie, trăgând alte 22 de monede digitale în jos. Piaţa criptomonedelor a pierdut în 24 de ore aproximativ 98 de miliarde de dolari, conform datelor CoinMarketCap citate de CNBC.

Bitcoin a scăzut cu peste 6%, în timp ce ether a pierdut aproape 9%, iar ripple a scăzut cu aproape 10%, potrivit datelor CoinDesk.

Căderea bitcoin a venit pe fondul evoluţiilor nu tocmai favorabile a burselor globale. Luni, indicele Dow Jones a avut cea mai slabă zi din octombrie anul trecut, în condiţiile în care există „îngrijorări cu privire la calitatea şi forţa redresării economice.

De la maximul istoric al bitcoin de aproape 65.000 de dolari la mijlocul lunii aprilie, valoarea sa a scăzut cu peste 50%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criptomonede,
piaţă,
evoluţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.