BIO: Gabriel Oprea, general cu patru stele in rezerva, nominalizat pentru Aparare

Postat la 21 decembrie 2009 24 afişări

Liderul parlamentarilor independenti, generalul cu patru stele in rezerva Gabriel Oprea, nominalizat ministru al Apararii, a facut parte din Guvernul Boc I, pentru o foarte scurta perioada, ca ministru al Administratiei si Internelor, fiind propus si de Liviu Negoita pentru acelasi post, scrie Mediafax.

Gabriel Oprea s-a nascut la 1 ianuarie 1961, in comuna Fundulea, din judetul Calarasi. Este casatorit si are doi copii. El este in prezent deputat independent, lider coordonator al grupurilor de senatori si deputati independenti.

A fost mai putin de o luna ministru Internelor in Guvernul Boc I

Oprea a fost mai putin de o luna ministru al Administratiei si Internelor in Guvernul Boc I, intre decembrie 2008 si ianuarie 2009. El a demisionat, dupa 20 de zile de la numire, de la conducerea MAI, ca urmare a faptului ca PSD i-a retras sprijinul politic intrucat nu s-a consultat cu partidul la numirea secretarilor de stat, inclusiv la a lui Virgil Ardelean la DGIPI.

Gabriel Oprea a fost propus recent pe lista Guvernului premierului desemnat Liviu Negoita - care si-a depus mandatul, inainte ca ministrii propusi sa ajunga la audierile in Parlament - pentru postul de ministru al Administratiei si Internelor.

Mai multe despre ministrul desemnat al Apararii pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Guvern,
ministri,
Gabriel Oprea,
Aparare
/actualitate/bio-gabriel-oprea-general-cu-patru-stele-in-rezerva-nominalizat-pentru-aparare-5194099
5194099
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.