Biletele RATB pot fi cumpărate prin SMS. Cum plăteşti şi care este costul călătoriei

Postat la 24 aprilie 2012 6 afişări

Călătorii care circulă cu vehiculele Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) vor putea cumpăra bilete, începând de joi, prin sms, preţul unui abonament valabil o zi fiind de 9,6 lei, acelaşi cu cel plătit la punctele de vânzare stradale, fără alte costuri suplimentare, anunţă RATB.

Abonamentul va putea fi cumpărat printr-un singur SMS la numărul 7456, disponibil în reţelele de telefonie mobilă Orange şi Vodafone, precizează sursa citată. Plata va putea fi efectuată de pe orice tip de telefon mobil. Concret, înainte de momentul urcării în vehiculele RATB, călătorii vor trimite un sms cu textul A, urmând ca în câteva secunde să primească un mesaj care va conţine un cod ce va confirma efectuarea tranzacţiei.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilete,
ratb,
sms,
cost,
calatorie
/actualitate/biletele-ratb-pot-fi-cumparate-prin-sms-cum-platesti-si-care-este-costul-calatoriei-9569444
9569444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.