Bian către denunţător, la primirea a 82.000 lei: Să văd unde-i pun, să nu intre soţia în trepidaţii

Postat la 19 octombrie 2011 46 afişări

Magistratul care a decis arestarea preventivă a lui Silviu Bian scrie, în motivarea hotărârii, că la momentul primirii de la denunţător a celor 82.000 de lei, s-a arătat preocupat de locul depozitării banilor, menţionând că nu vrea să-şi bage soţia "în trepidaţii".

Fostul secretar de stat Silviu Bian, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, duminică, de Tribunalul Bucureşti care a admis propunerea procurorilor anticorupţie, care îl acuză pe demnitar de luare de mită. În motivarea deciziei de arestare a fostului demnitar, dată publicităţii, marţi, de Tribunalul Bucureşti, se arată că Bian a aflat la un moment dat de reclamaţiile făcute pe numele său la Direcţia Naţională Anticorupţie, context în care a început să-şi instruiască subalternul de la care primea banii, care s-a dovedit ulterior a fi şi denunţător în dosar, să aibă grijă şi să nu recunoască nimic în cazul în care este convocat la parchet. În 13 octombrie, după virarea remuneraţiilor aferente lunii septembrie în conturile angajaţilor, R.C. a început, ca de obicei, colectarea banilor pentru Silviu Bian, fiind strânsă în total suma de 82.000 de lei, notează instanţa care arată că "această sumă de bani a fost pusă la dispoziţia organelor de urmărire penală de către R.C., procedându-se la înserierea şi marcarea criminalistică a acestora".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
bian,
anofm,
flagrant,
mita
/actualitate/bian-catre-denuntator-la-primirea-a-82-000-lei-sa-vad-unde-i-pun-sa-nu-intre-sotia-in-trepidatii-8879944
8879944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.