Berlusconi: Imi place Romania. Si romanii!

Postat la 31 mai 2011 54 afişări

Premierul italian Silvio Berlusconi a vizitat, marti, biserica situata in curtea Palatului Cotroceni, insotit de catre presedintele Traian Basescu, dupa care s-a oprit in fata jurnalistilor pentru a face o fotografie cu seful statului roman.

"Imi place Romania. Si romanii!", a spus razand Silvio Berlusconi, dupa ce a iesit din biserica, fiind intrebat de jurnalisti daca ii place Romania.

Anterior, Berlusconi a avut convorbiri tête-à-tête cu presedintele Traian Basescu. Discutia dintre premierul italian si seful statului roman a durat circa o ora, dupa care Silvio Berlusconi a participat la un dejun oferit de catre presedintele Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berlusconi,
Italia,
Basescu
/actualitate/berlusconi-imi-place-romania-si-romanii-8299655
8299655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.