Berlusconi ar putea fi judecat pentru favorizarea unei firme care dorea contracte în România

Postat la 23 septembrie 2011 10 afişări

Parchetul din Milano solicită judecarea premierului Silvio Berlusconi pentru publicarea conversaţiilor telefonice ale unor rivali politici, anchetatorii afirmând că stenogramele i-au fost oferite şefului Guvernului de o firmă care spera să obţină contracte în România, scrie ziarul La Repubblica.

Potrivit procurorilor, compania italiană RCS, cea care a realizat interceptările pentru Procuratura din Milano, i le-a oferit lui Silvio Berlusconi în speranţa obţinerii, în schimb, a unor contracte privilegiate în România. Publicaţia familiei Berlusconi, Il Giornale, a difuzat în 2005 stenogramele unor conversaţii acoperite de statutul secretului de serviciu care demonstrau legături între un lider de stânga şi patronul companiei de asigurări Unipol, dezvăluind încercarea acestora de a deţine controlul asupra băncii BNL-Unipol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
berlusconi,
firme,
contracte
/actualitate/berlusconi-ar-putea-fi-judecat-pentru-favorizarea-unei-firme-care-dorea-contracte-in-romania-8787116
8787116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.