BERD împrumută CFR SA cu 175 de milioane de euro

Postat la 29 noiembrie 2012 15 afişări

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a semnat un acord prin care va oferi un împrumut de 175 de milioane de euro către CFR SA, compania care administrează infrastructura feroviară locală.

"Împrumutul BERD este strâns legat de planurile de reformă ale CFR - acelea de a îmbunătăţi practicile de guvernanţă corporativă şi calitatea infrastructurii feroviare şi a serviciilor - şi va asigura companiei o bază sustenabilă", a declarat Jean Marc Peterschmitt, managing director pentru Europa Centrală şi de Sud-Est în cadrul BERD. Împrumutul va ajuta CFR să-şi plătească datoriile curente, astfel încât să elibereze fonduri pentru investiţii sau lucrări de întreţinere a căii ferate.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berd,
CFR,
imprumut,
infrastructura
/actualitate/berd-imprumuta-cfr-sa-cu-175-de-milioane-de-euro-10357338
10357338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.