Berceanu: Datoriile catre Bechtel ar putea fi platite in doua saptamani

Postat la 11 mai 2010 9 afişări

Datoriile statului fata de compania americana Bechtel, pentru lucrarile la Autostrada Transilvania, ar putea fi achitate in termen de doua saptamani, dar nu exista finantare asigurata pentru continuarea investitiei pe cele doua tronsoane din judetul Cluj, a declarat marti ministrul Radu Berceanu.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, la finalul unei intalniri la Consiliul Judetean Cluj, ca nu doreste sa amane plata datoriilor pentru a nu se plati penalitati. "La autostrada avem datorii si ma fortez sa le platesc. Nu vreau la Bechtel sa o mai lungim cu datoriile, pentru ca sunt si niste penalitati pe care nu as vrea sa le platim. Daca reusesc o anumita chestiune, sper sa le platesc toti banii in doua saptamani. Nu avem bani pentru continuarea lucrarilor. Trebuie sa traim cu ce avem", a spus ministrul Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berceanu,
datorii,
Bechtel,
constructie,
autostrada
/actualitate/berceanu-datoriile-catre-bechtel-ar-putea-fi-platite-in-doua-saptamani-6109986
6109986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.