Berceanu: Autostrada Cernavoda-Constanta si calea ferata Bucuresti-Constanta, finalizate in 2011

Postat la 15 august 2010 11 afişări

Autostrada Cernavoda-Constanta va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2011, dar soferii vor putea circula pe acest tronson pe un singur fir, probabil din iunie 2011, cand vor fi incheiate si lucrarile la calea ferata Bucuresti-Constanta, a declarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

"Noi putem sa terminam cele trei portiuni de autostrada care ne mai despart, adica Cernavoda - Medgidia, Medgidia - Constanta si Centura ocolitoare a Constantei macar la nivelul la care sa se poata circula poate pe un singur fir, sa nu mai iasa nimeni de pe traseul asta, in luna iunie anul viitor, urmand sa terminam pana la sfarsitul anului, complet, cu toate dotarile, cu parapeti, cu lucruri de genul asta", a spus Berceanu, la Constanta, dupa ceremonia prilejuita de Ziua Marinei.

El a mentionat ca lucrarile la tronsonul Medgidia - Constanta sunt "putin ramase in urma" si ca intentioneaza sa efectueze mai multe vizite, poate impreuna cu premierul Emil Boc, pentru impulsionarea lucrarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/berceanu-autostrada-cernavoda-constanta-si-calea-ferata-bucuresti-constanta-finalizate-in-2011-6902210
6902210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.