Bercea Mondial ramane in arest. Mandatul a fost prelungit cu 30 de zile

Postat la 14 martie 2011 18 afişări

Magistratii Tribunalului Olt au decis, luni, prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativa de omor.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Olt, mandatul de arestare pentru Bercea Mondial a fost prelungit pana in 16 aprilie. Cunoscutul cap al lumii interlope din Slatina a fost arestat de Tribunalul Olt in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Bercea Mondial a cerut sa fie eliberat sub control judiciar, insa solicitarea i-a fost respinsa, in 3 martie, de Tribunalul Olt. Decizia Tribunaluluui Olt a fost mentinuta de Curtea de Apel Craiova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Bercea,
arest,
prelungire,
mandat
/actualitate/bercea-mondial-ramane-in-arest-mandatul-a-fost-prelungit-cu-30-de-zile-8060857
8060857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.