Bercea Mondial rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Craiova

Postat la 23 ianuarie 2012 6 afişări

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au admis, luni, recursul formulat de procurori la decizia magistraţilor de la Tribunalul Olt de a înlocui măsura arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea în cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Anghel Sandu a fost adus, în jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Craiova, susţinându-şi nevinovăţia în faţa instanţei. Ulterior, după deliberări, magistraţii au decis ca Bercea Mondial să rămână în arest. " Judecătorii Curţii de Apel Craiova au admis recursul formulat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ", a declarat judecătorul Aurel Ilie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova. Tribunalul Olt a dispus, săptămâna trecută, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea în cazul lui Sandu Anghel, fiind a cincea decizie de eliberare pronunţată de această instanţă. Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, a fost arestat preventiv în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, pe Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bercea-mondial-ramane-in-arest-a-decis-curtea-de-apel-craiova-9169498
9169498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.