Bercea Mondial a anuntat ca vine singur la audieri, insa nu a mai ajuns la Parchet

Postat la 19 februarie 2011 14 afişări

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a luat legatura cu anchetatorii, carora le-a spus vineri seara ca se va prezenta singur la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat, insa nu a mai ajuns.

Anchetatorii care se ocupa de dosarul in care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din Slatina, au fost contactati de acesta, el spunandu-le ca se va prezenta singur la Parchetul Tribunalului Olt pentru a fi audiat in cazul injunghierii nepotului sau.

"El a spus ca vine inca de ieri (vineri - n. r.), dar nu a mai ajuns sa fie audiat", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bercea Mondial,
audieri,
Parchet
/actualitate/bercea-mondial-a-anuntat-ca-vine-singur-la-audieri-insa-nu-a-mai-ajuns-la-parchet-7996889
7996889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.