Becali, întrebat de omisiunile din declaraţia de avere: Ca să-mi bat joc de ANI. Nu-mi declar banii nici dacă se dă ANI peste cap, o să declar legea neconstituţională

Postat la 11 ianuarie 2013 14 afişări

Deputatul PNL George Becali a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că nu îşi va declara banii deţinuţi în conturile bancare nici dacă ANI "se dă peste cap", menţionând că dacă Agenţia îl va trimite în judecată va declara legea de funcţionare a ANI neconstituţională.

Becali a fost întrebat despre omisiunile din declaraţia de avere completată în luna decembrie, la începutul mandatului de deputat, având în vedere că riscă sancţiuni din partea Agenţiei Naţionale de Integritate. "Numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI", a răspuns Becali.

Deputatul PNL a fost întrebat dacă anul trecut a avut venituri mai mari de 5.000 de euro, dacă a vândut vreun teren, din moment ce în declaraţia de avere nu a menţionat nimic în acest sens.

"Nu mai ţin mine", a replicat Becali.

El a mai fost întrebat dacă are conturi bancare în care să deţină sume, având în vedere că nici în acest caz nu a făcut precizări în declaraţia de avere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANI,
Becali,
omisiunile
/actualitate/becali-intrebat-de-omisiunile-din-declaratia-de-avere-ca-sa-mi-bat-joc-de-ani-nu-mi-declar-banii-nici-daca-se-da-ani-peste-cap-o-sa-declar-legea-neconstitutionala-10453521
10453521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.