Becali, in procesul cu privire la sechestrarea de persoane: Un psiholog sa spuna daca victimele au suferit traume

Postat la 18 aprilie 2011 70 afişări

Avocatul lui Gigi Becali a cerut luni in procesul in care finantatorul echipei Steaua este judecat pentru sechestrare de persoane, sa fie realizata o expertiza de catre psihologul criminalist Tudorel Butoi, care sa stabileasca daca victimele actiunii clientului sau au suferit traume psihologice.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au reluat, luni, dezbaterile in dosarul in care finantatorul echipei de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali, este judecat alaturi de garzile sale de corp si de un politist, pentru sechestrarea a trei persoane pe care le suspecta de furtul autoturismului sau.

La termenul de luni al procesului, avocatul lui Becali a depus o cerere judecatorilor ICCJ privind admiterea efectuarii unei expertize, de catre psihologul criminalist, profesor-doctor Tudorel Butoi.Avocatul a sustinut ca doreste ca psihologul criminalist sa spuna - in urma analizarii intregului material probator din acest dosar, respectiv declaratiile partilor vatamate, a martorilor si a inculpatilor din proces, si dupa vizionarea materialelor video referitoare la momentul presupusei "sechestrari din bar" - daca reiese ca cele trei victime au suferit in mod real traume psihice sau nu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proces,
Becali,
psiholog,
Steaua
/actualitate/becali-in-procesul-cu-privire-la-sechestrarea-de-persoane-un-psiholog-sa-spuna-daca-victimele-au-suferit-traume-8168544
8168544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.