Becali află astăzi dacă va fi ELIBERAT pentru 3 luni: "Nu vreau să fiu ipocrit. Familia mea nu are probleme"

Postat la 17 iunie 2013 92 afişări

Gigi Becali a declarat luni, la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă cererea lui de întrerupere a executării pedepsei, că familia sa nu are probleme, are bani să se întreţină, iar el nu doreşte să fie "ipocrit", motivul problemelor familiale invocat în solicitare fiind inexistent.

Becali află astăzi dacă va fi ELIBERAT pentru 3 luni: "Nu vreau să fiu ipocrit. Familia mea nu are probleme"

 Gigi Becali a fost adus luni, în jurul orei 10.00, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă cererea lui de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare, pe care acesta a început să o execute la 20 mai, după condamnarea în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

La începutul şedinţei de judecată, avocaţii lui Gigi Becali au depus la instanţă mai multe înscrisuri referitoare la situaţia firmelor omului de afaceri, precum şi la situaţia familială a acestuia.

Procurorul prezent la şedinţă a spus că nu este împotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocaţii lui Gigi Becali să precizeze temeiul în baza căruia este făcută acţiunea de întrerupere a executării pedepsei. Acesta a solicitat ca avocaţii să menţioneze pe care din cazurile prevăzute din articolul 455 este fundamentată cererea de întrerupere a executării pedepsei şi să menţioneze dacă sunt menţinute ca motive şi problemele familiale ale lui Gigi Becali, caz în care se impune efectuarea unei anchete sociale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
probleme,
becali,
familie,
eliberare,
fiu,
executare
/actualitate/becali-afla-astazi-daca-va-fi-eliberat-pentru-3-luni-nu-vreau-sa-fiu-ipocrit-familia-mea-nu-are-probleme-10976227
10976227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.