Angajaţii unei bănci sunt bătuţi cu băţul la fund, pentru performanţe slabe

Postat la 21 iunie 2016 580 afişări

O bancă din China îşi pedepseşte angajaţii cu performanţe slabe printr-un mod care a stârnit indignare în mediul online.

Angajaţii unei bănci sunt bătuţi cu băţul la fund, pentru performanţe slabe

Cei opt angajaţi ai băncii comerciale au fost urcaţi pe scenă în timpul unui eveniment al companiei şi pedepsiţi pentru că "nu s-au autodepăşit",scrie realitatea.net

Aceştia au fost mustraţi de către manager care i-a obligat să spună în faţa tuturor motivele pentru care au avut performanţe slabe. Apoi, bărbatul se duce în spatele acestora şi începe să îi lovească peste fund cu o riglă uriaşă din lemn.

Câteva dintre angajate par să se resimtă după cele câteva lovituri primite, în timp alţi salariaţi par să se abţină cu greu să nu plângă în faţa unei astfel de umilinţe.

Internauţii au criticat această metodă a companiei de a-şi pedepsi angajaţii, pe care au catalogat-o drept imorală. De asemenea, mai multe persoane au cerut ca managerul să fie concediat pentru acest tratatament umilitor şi abuziv aplicat salariaţilor.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-unei-banci-sunt-batuti-cu-batul-la-fund-pentru-performante-slabe-15502563
15502563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.