Băsescu: Ştiu că finalul "jocului" privind Roşia Montană va fi o lege respinsă de CC

Postat la 16 septembrie 2013 32 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că ştie că finalul "jocului" privind Roşia Montană va consta într-o lege respinsă de Curtea Constituţională în principalele prevederi.

Băsescu: Ştiu că finalul "jocului" privind Roşia Montană va fi o lege respinsă de CC

 Şeful statului a făcut această afirmaţie în deschiderea Forumului European pentru Diplomaţie Publică, dând astfel un exemplu prin care România îşi autodistruge imaginea.

"Vorbesc de exemple la zi - Roşia Montană. Ştim că s-a împins în Parlament o lege neconstituţională, care nu va putea trece de Curtea Cosntituţională, în baza ei generăm o dezbatere care se va finaliza cu o lege necosntituţională. Cum să avem o imagine bună când şi străinii ne ştiu Constituţia? Ştiu că finalul acestui joc va fi o lege respinsă de Curtea Constituţională în principalele ei prevederi. Şi atunci cum să avem o imagine bună? Mă întreb", a spus Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-stiu-ca-finalul-jocului-privind-rosia-montana-va-fi-o-lege-respinsa-de-cc-11338473
11338473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.