Băsescu şi Ungureanu au analizat, la Cotroceni, recuperarea salariilor şi scăderea CAS

Postat la 21 martie 2012 8 afişări

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, la Palatul Cotroceni, unul dintre subiectele de discuţie fiind preconizata recuperare a salariilor pentru sectorul bugetar, dar şi posibilitatea de reducere a CAS, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Preşedintele şi premierul s-au întâlnit, miercuri, la Controceni, iar unul dintre subiectele de discuţie a vizat recuperarea salariilor pentru bugetari. Cei doi au analizat însă şi dacă este posibilă o reducere a contribuţiilor de asigurări sociale, împreună cu această recuperare salarială", au arătat sursele citate. Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale nu au confirmat, dar nici nu au negat întrevederea. În urmă cu două săptămâni, preşedintele Traian Băsescu a declarat, în Parlament, că puterea are datoria de a găsi soluţii ca în jurul datei de 1 iunie să fie "reîntregite" salariile bugetarilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
ungureanu,
cas,
scadere,
discutii
/actualitate/basescu-si-ungureanu-au-analizat-la-cotroceni-recuperarea-salariilor-si-scaderea-cas-9422238
9422238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.