Băsescu se întâlneşte cu Obama la Casa Albă

Postat la 13 septembrie 2011 46 afişări

Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte, la ora transmiterii acestei ştiri, cu preşedintele american Barack Obama, în Biroul Oval de la Casa Albă, susţin surse din delegaţia oficială. Anterior, Băsescu s-a întâlnit cu vicepreşedintele american Joe Biden la Casa Albă, cei doi discutând subiecte de interse bilateral, inclusiv despre scutul antirachetă.

O parte din delegaţia de ziarişti care îl însoţeşte pe şeful statului nu a avut acces la Casa Alba.

Conform programului, Traian Băsescu urma să se întâlnească cu vicepreşedintele american Joe Biden la ora 16.00 (ora României), iar partea română nu excludea o întâlnire cu preşedintele Obama, deşi aceasta nu era trecută în programul distribuit presei.

De altfel, preşedintele american Barack Obama a avut în agenda zilei de marţi întâlnire cu vicepreşedintele Biden în cadrul briefing-ului zilnic, la 16.30 (ora României).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Băsescu,
Obama,
Casa Albă
/actualitate/basescu-se-intalneste-cu-obama-la-casa-alba-8743270
8743270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.