Băsescu s-a întâlnit cu Papa Benedict la Vatican. Şeful statului şi Papa au făcut schimb de cadouri

Postat la 15 februarie 2013 9 afişări

Întrevederea preşedintelui Traian Băsescu cu Papa Benedict al XVI-lea s-a încheiat, cei doi făcând la final schimb de cadouri, şeful statului primind de la Suveranul Pontif o medalie aniversară.

Băsescu i-a mulţumit Papei Benedict pentru că a acceptat să-l primească în această vizită şi i-a amintit de momentul vizitei anterioare pe care acesta a făcut-o la Vatican, în septembrie 2008, când l-a vizitat la reşedinţa vară de la Castelul Gandolfo.

Suveranul Pontif a rostit, la începutul întrevederii, încet, câteva cuvinte de răspuns la salutul preşedintelui Băsescu.

La finalul întrevederii din biblioteca privată a Suveranului Pontif, preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat Papei Benedict cadoul său, un tetraevangheliar apărut în 2008, arătând că această carte este importantă pentru religia ortodoxă din România, fiind lucrată sub supravegherea Patriarhiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Papa Benedict,
Vatican,
Băsescu
/actualitate/basescu-s-a-intalnit-cu-papa-benedict-la-vatican-seful-statului-si-papa-au-facut-schimb-de-cadouri-10564063
10564063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.