Băsescu reactivează Comisia prezidenţială pe agricultură, care să facă un raport până pe 30 iunie

Postat la 24 aprilie 2013 27 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a reactivat Comisia prezidenţială pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România, care urmează să finalizeze raportul pe acest domeniu până în 30 iunie, când îşi va înceta şi activitatea.

Băsescu reactivează Comisia prezidenţială pe agricultură, care să facă un raport până pe 30 iunie

 "Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 22 aprilie a.c., Decizia privind reluarea activităţii Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România. Comisia urmează să finalizeze raportul privind politicile publice de dezvoltare a agriculturii până la data de 30 iunie 2013, când, potrivit, deciziei, îşi va înceta activitatea", se arată într-un comunicat de miercuri al Administraţiei prezidenţiale.

Conform sursei citate, Comisia îşi păstrează componenţa iniţială, iar preşedinţia acesteia va fi asigurată în continuare de către Valeriu Steriu.

Valeriu Steriu este deputat UNPR, ales în circumscripţia electorală 12 Călăraşi. El a fost deputat şi în legislatura 2008-2012, iar în 2004-2008 a fost senator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-reactiveaza-comisia-prezidentiala-pe-agricultura-care-sa-faca-un-raport-pana-pe-30-iunie-10790233
10790233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.