Băsescu: Raportul MCV a fost profund politizat. Românii au putut fi păcăliţi de televizor, dar occidentalii nu se uită la televiziunile noastre decât pentru monitorizare

Postat la 03 februarie 2013 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Palatul Cotroceni, că raportul MCV a fost profund politizat, iar cine se amăgeşte cu ideea că propagandistic vom păcăli CE sau statele membre are o poziţie împotriva interesului naţional. Preşedintele a adăugat că "românii au putut fi păcăliţi" de televizor, dar "occidentalii nu se uită la televiziunile noastre decât pentru monitorizare".

Declaraţiile preşedintelui:

Văd că a apărut un nou fenomen legat de suspendarea preşedintelui. Preşedintele României are un mandat pe care îl dobândeşte prin alegeri libere cu condiţia să obţină 50% plus 1. Nu există menţiunea ca preşedintele să-şi menţină intenţia de vot pe perioada mandatului. Consider ridicole toate abordările domnilor care vorbesc de suspendare, iar alţii sar şi apără că nu va fi suspendare. Sunt penibili, să citească Constituţia.

Raportul arată că la nivelul politicienilor la vârf nu suntem la standardele europene.

Politicienii nu sunt deasupra legii şi ei trebuie să fie un exemplu. Comisia Europeană nu se leagă niciodată de aleşi, dar când intri în instituţiile la vârf şi eşti pus sub semnul întrebării, trebuie să existe reacţia demisiei. Deşi raportul e făcut după alegeri, nu este nicio critică la votul electoratului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
televizor,
televiziuni,
Băsescu,
Raportul MCV
/actualitate/basescu-raportul-mcv-a-fost-profund-politizat-romanii-au-putut-fi-pacaliti-de-televizor-dar-occidentalii-nu-se-uita-la-televiziunile-noastre-decat-pentru-monitorizare-10540278
10540278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.