Basescu: Poporul roman si eu insumi ne alaturam doliului poporului polonez

Postat la 11 aprilie 2010 11 afişări

Presedintele Traian Basescu se alatura "doliului poporului polonez" dupa moartea presedintelui Lech Kaczynski si a primit cu "profunda tristete" vestea tragediei aviatice in care acesta si-a pierdut viata, se spune in mesajul de condoleante transmis, sambata, de seful statului roman.

"Am primit cu profunda tristete vestea tragediei aviatice in care si-a pierdut viata Presedintele Poloniei, Lech Kaczyński, alaturi de numerosi demnitari si cetateni polonezi. Comemorarea a 70 de ani de la Masacrul de la Katyn, ceremonie la care urma sa participe astazi Presedintele Poloniei, adauga o dimensiune istorica si simbolica tragediei prin care trece astazi poporul prieten polonez.

In acest moment de durere profunda, poporul roman si eu insumi ne alaturam doliului poporului polonez. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!", se spune in mesajul prezidential.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-poporul-roman-si-eu-insumi-ne-alaturam-doliului-poporului-polonez-5866171
5866171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.