Băsescu: Oamenii aceştia nu au niciun fel de scrupule. Nu îi interesează ţara. Îi interesează justiţia

Postat la 03 august 2012 11 afişări

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, că nu îl îngrijorează "nici măcar acest truc ieftin care ne descalifică în ochii Occidentului", el susţinând că situaţia actuală arată că politicienii majorităţii "nu au niciun fel de scrupule, nu-i interesează ţara,îi interesează justiţia".

"Nu mă îngrijorează nici măcar acest truc care, din păcate, ne-a descalificat ca ţară. (...) Un Guvern care organizează un referendum, primul-ministru spune că a fost organizat extraordinar, comunică la BEC o cifră a electoratului valid, comunică la Curtea Constituţională pe data de 1 (august - n.r.) aceeaşi cifră, iar pe data de 2 (august - n.r.) dimineaţă trimite o scrisoare tot la Curtea Constituţională în care spune că nu ştie câţi electori sunt în România. Aşa ceva este fără precedent, ca după ce ai văzut rezultatul să încerci să modifici cifrele pe care s-a făcut referendumul Asta arată că oamenii aceştia nu au niciun fel de scrupule, nu îi interesează ţara, îi interesează justiţia", a afirmat Băsescu, la sosirea la sediul său de campanie. Totodată, el a glumit cu jurnaliştii, întrebându-i de ce nu sunt la numărat de cetăţeni împreună cu ministrul de Interne, Ioan Rus. "Nu sunteţi cu Rus la numărat cetăţeni?", a spus el, râzând.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
demitere,
justitie,
declaratii
/actualitate/basescu-oamenii-acestia-nu-au-niciun-fel-de-scrupule-nu-ii-intereseaza-tara-ii-intereseaza-justitia-9918928
9918928
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.