Băsescu: Nu sunt propagandist pentru Mişcarea Populară. Aşa ceva nu fac

Postat la 07 august 2013 59 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Arad, după ce a avut o discuţie cu edilul municipiului, finul său Gheorghe Falcă, că el nu este pe post de propagandist pentru Mişcarea Populară.

Băsescu: Nu sunt propagandist pentru Mişcarea Populară. Aşa ceva nu fac

 Băsescu a fost întrebat de un jurnalist dacă l-a convins pe Gheorghe Falcă (PDL) să treacă la Mişcarea Populară.

"Nu discut aşa ceva nicăieri şi eu nu sunt pe post de propagandist pentru Mişcarea Populară, fie că vorbim despre partid sau despre fundaţie. Aşa ceva nu fac", a răspuns Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu a ajuns în jurul orei 13.00 la Primăria Arad, unde finul său, primarul Gheorghe Falcă, l-a aşteptat în faţa Palatului Administrativ. Cei doi au o întrevedere în biroul edilului-şef, alături de cei doi viceprimari ai municipiului, dar fără presă.

Preşedintele a mers la primărie după ce a vizitat şantierul Autostrăzii Nădlac-Arad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-nu-sunt-propagandist-pentru-miscarea-populara-asa-ceva-nu-fac-11223898
11223898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.