Băsescu: Nu ne-am îndeplinit obligaţiile privind MCV şi statul de drept în ultima perioadă

Postat la 17 octombrie 2012 20 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Cotroceni, la începutul întrevederii cu vicecancelarul austriac Michael Spindelegger, că România nu şi-a îndeplinit, în ultima perioadă, obligaţiile privind MCV şi statul de drept.

Băsescu l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Spindelegger, căruia i-a mulţumit pentru sprijinul constant al Austriei în legătură cu problemele pe care le are România în interiorul UE, legat de Schengen sau MCV. El a subliniat că România trebuie să respecte cerinţele Tratatului. "În România toată lumea vorbeşte despre ceea ce Comisia cere, dar, în realitate trebuie să îndeplinim obligaţiile asumate prin tratatul de aderare. Noi am cerut să fim înăuntru, iar condiţiile sunt bine cunoscute de către politicieni, chiar dacă de mai multe ori, din cauza populismului, dăm vina pe Bruxelles", a arătat preşedintele Băsescu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
austria,
mcv,
intalnire,
Michael Spindelegger
/actualitate/basescu-nu-ne-am-indeplinit-obligatiile-privind-mcv-si-statul-de-drept-in-ultima-perioada-10235829
10235829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.