Basescu, lui Rasmussen: Au protestat 30.000 de oameni, nu inseamna ca alti 10 milioane sunt fericiti

Postat la 29 octombrie 2010 16 afişări

Presedintele Traian Basescu i-a spus, joi, la Bruxelles, secretarului general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, ca faptul ca 30.000 de romani au protestat, miercuri, la Bucuresti, nu inseamna ca alti 10 milioane sunt fericiti.

Traian Basescu s-a intalnit, joi, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.Inainte de inceputul intalnirii, cei doi au schimbat cateva cuvinte, surprinse de camerele TV.

Traian Basescu i-a spus lui Anders Fogh Rasmussen: "Ieri au fost 30.000 de oameni... Chiar daca sunt toti suparati...", iar acesta a replicat: "Realizeaza...". "Asta nu inseamna ca alti 10 milioane sunt fericiti...", a completat seful statului.

Presedintele a fost intrebat, joi dimineata, la Bucuresti, la plecarea spre Bruxelles, in legatura cu protestele de miercuri, dar nu a dorit sa comenteze.Vizita sefului statului la sediul NATO survine pe fondul pregatirii apropiatei reuniuni la nivel inalt a Aliantei Nord-Atlantice de la Lisabona, din luna noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
criza,
protest,
Basescu,
declaratii,
NATO,
Rasmussen
/actualitate/basescu-lui-rasmussen-au-protestat-30-000-de-oameni-nu-inseamna-ca-alti-10-milioane-sunt-fericiti-7613798
7613798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.