Basescu le-a spus localnicilor sa nu mai scoata malul din case, ci sa recupereze "tot ce se poate"

Postat la 02 iulie 2010 5 afişări

Presedintele Traian Basescu le-a spus localniciilor din Patrauti ale caror case au fost distruse de inundatii sa inceteze actiunea de scoatere a malului din locuinte si sa incerce sa recupereze "tot ce se poate", inclusiv caramizi, pentru construirea de noi case in zone neinundabile.

"Mare rugaminte: gaseste petice de pamant in zona neinundabila", i-a spus Basescu primarului din Patrauti, adaugand ca nu are sens sa mai continue cu scoaterea malului din gospodarii intrucat casele sunt distruse, ci trebuie sa incerce sa recupereze bunuri din acestea, inclusiv materiale de constructie, in scopul construirii unor locuinte noi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
inundatii,
Basescu,
raport,
ploi,
vreme
/actualitate/basescu-le-a-spus-localnicilor-sa-nu-mai-scoata-malul-din-case-ci-sa-recupereze-tot-ce-se-poate-6480317
6480317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.