Basescu informeaza Parlamentul despre deciziile CSAT privind Libia si Afganistan

Postat la 30 martie 2011 15 afişări

Presedintele Traian Basescu a transmis doua scrisori Parlamentului referitoare la participarea Romaniei la misiunea NATO de instruire a fortelor afgane de politie si, respectiv, la misiunea de impunere a unui embargo asupra armelor impotriva Libiei, scrisori care urmeaza sa fie citite in plen.

Secretarul Camerei Deputatilor Dumitru Pardau a precizat, miercuri, dupa sedinta Biroului permanent al Camerei, ca aceste scrisori vor fi citite in plen, pentru informarea parlamentarilor.

In prima scrisoare, seful statului a aratat ca Alianta Nord-Atlantica a solicitat autoritatilor romane sa analizeze posibilitatea participarii cu forte la misiunea NATO de instruire a fortelor afgane de politie, NTO Training Mission in Afganistan/NTMA si ca CSAT a aprobat participarea Romaniei cu 66 de jandarmi, pana la incheierea acestei misiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
parlament,
CSAT,
Libia,
Afganistam
/actualitate/basescu-informeaza-parlamentul-despre-deciziile-csat-privind-libia-si-afganistan-8112176
8112176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.