Basescu: In 2011 Romania va semna un nou acord cu FMI

Postat la 21 septembrie 2010 7 afişări

Presedintele Traian Basescu a a anuntat, in Parlament, ca in 2011 Romania va semna un nou acord cu FMI, precizand ca, desi statul roman vrea, nimeni nu il imprumuta acum pe termen lung, din cauza deficitelor structurale.

"Nimeni in momentul de fata nu imprumuta Romania pe termen lung, din cauza deficitelor structurale", a afirmat seful statului.

El a precizat ca Romania are "probleme uriase sa contracteze imprumuturi cu scadenta la trei ani". "Romania ar vrea, dar, datorita dezechilibrelor macroeconomice, nimeni nu o imprumuta pe termen lung", a subliniat presedintele Basescu.

Presedintele a cerut solidaritate din partea tuturor partidelor politice pentru atingerea obiectivelor nationale si a mentionat ca orice guvern ar fi instalat acum ar trebui sa continue masurile de austeritate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Basescu,
FMI,
acord,
credit
/actualitate/basescu-in-2011-romania-va-semna-un-nou-acord-cu-fmi-7353678
7353678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.