Basescu il lasa pe Boc singur cu cresterea TVA. Presedintele a vrut impozitarea pensiilor

Postat la 08 iulie 2010 7 afişări

Presedintele Traian Basescu a confirmat, ieri, informatiile publicate in urma cu cateva zile de Gandul, si anume ca nu a fost de acord cu decizia guvernului de a creste TVA si ca ar fi preferat impozitarea cu 16 la suta a tuturor pensiilor.

"O spun acum public, prima data dupa ce a luat Guvernul decizia: nu sunt un sustinator al cresterii TVA. In opinia mea a fost o greseala pentru ca nu a operat exact acolo unde este cancerul in buget. Avem doua zone cancerigene: procentul extrem de ridicat cu salariile din bugetul de stat si procentul extrem de ridicat din veniturile bugetului de stat pe care le utilizam in zona sociala", a declarat presedintele, intr-un interviu la postul public de radio. El a spus ca aceasta majorare de TVA nu rezolva problema "nici macar pe termen mediu" si ca solutia corecta ar fi fost "cota unica" introdusa la pensii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
crestere,
TVA,
impozitare,
pensii,
Basescu
/actualitate/basescu-il-lasa-pe-boc-singur-cu-cresterea-tva-presedintele-a-vrut-impozitarea-pensiilor-6520378
6520378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.