Băsescu, fermierilor români: Bruxelles-ul nu e Înalta Poartă, ci un partener al României

Postat la 16 mai 2013 22 afişări

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, joi, fermierilor români reuniţi la conferinţa naţională a agricultorilor, că Bruxelles-ul nu este Înalta Poartă, ci un partener al României, el arătând că interesul celor de la Bruxelles este ca banii europeni să fie cheltuiţi bine şi la vreme.

Băsescu, fermierilor români: Bruxelles-ul nu e Înalta Poartă, ci un partener al României

 "Poate de la această întâlnire veţi pleca, dacă voi reuşi să vă conving, că Bruxelles-ul nu e Înalta Poartă. Vă pare Cioloş a fi unul de la Înalta Poartă? Mie nu-mi pare deloc. Eu cred că Bruxelles-ul e partenerul nostru, cu o singură condiţie: să respectăm regulile. Atunci când respecţi reguli şi ce ne-am angajat să facem, cu certitudine Bruxelles-ul ne va fi un partener. Când vedeţi sancţiuni, să vă întrebaţi de zece ori ce o fi făcut România de sunt poziţii care o admonestează", a spus Băsescu.

El a arătat că interesul celor de la Bruxelles este ca banii europeni să fie cheltuiţi bine şi la vreme în România şi i-a îndemnat pe fermieri să considere Bruxelles-ul un partener.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-fermierilor-romani-bruxelles-ul-nu-e-inalta-poarta-ci-un-partener-al-romaniei-10881807
10881807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.