Băsescu: E cert în proporţie de 99% că referendumul va fi invalidat şi voi reveni la Cotroceni

Postat la 25 iulie 2012 12 afişări

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, marţi, că este cert în proporţie de 99% că referendumul din 29 iulie va fi invalidat, iar el va reveni la Palatul Cotroceni pe 1 august, după deciziile BEC şi Curţii Constituţionale privind rezultatul referendumului.

"Dacă BEC validează, nu are cine să se opună acestui lucru. După care urmează validarea referendumului de către CC şi s-a luat decizia. Sunt un om care are meserie şi are ce face, dar hai să discutăm problema serioasă. Ce vă pot spune este că miercuri eu voi fi înapoi la Cotroceni, asta este cert. Dacă nu exista riscul de fraudare, aş fi avut mari şanse şi cu participarea PDL să fiu înapoi la Cotroceni", a declarat Băsescu, la TVR 1, întrebat ce va face dacă referendumul va obţine cvorumul necesar şi va fi validată demiterea sa din funcţia de preşedinte al României. El a subliniat apoi că, după părerea sa, este sigur că "în proporţie de 99%" pe 29 iulie se va pune capăt crizei politice şi se va restabili funcţionalitatea statului român prin invalidarea referendumului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
cotroceni,
decizii,
vot,
rezultat
/actualitate/basescu-e-cert-in-proportie-de-99-ca-referendumul-va-fi-invalidat-si-voi-reveni-la-cotroceni-9901567
9901567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.