Basescu, despre tara „mamicutelor si bebelusilor”. De ce nu l-a desemnat pe Geoana sa primeasca onorurile militare

Postat la 09 decembrie 2010 26 afişări

Presedintele Traian Basescu a iesit, miercuri seara, la postul public de televiziune, sa explice deciziile guvernului cu privire la indemizatiile pentru mame. Basescu a laudat guvernul si l-a pleznit pe Mircea Geoana pentru ultimele declaratii despre alegerile din 2009.

Iata cele mai importante declaratii ale sefului statului:

Solutia adoptata de guvern e buna pentru ca are o varianta dinamica, cea initiala, cu 12 luni, care stipuleaza intoarcerea in campul muncii si previne deprofesionalizarea. Responsabilitatea e impartita, nu statul e total responsabil pentru copil, si mama e.

Prin varianta statica, cea cu 24 de luni, au fost impacate toate optiunile. Romania nu mai are femei, are mamici, nu mai are copii, ci bebelusi. E o tara de mamicute si bebelusi.

Sotia mea a fost neintegrata in campul muncii 3 luni, la ambii copii.

Am fost la coalitie sa-i antentionez ca prelungirea dezbaterii aduce daune, nu am vrut sa impun o solutie.

Cele 200 de spitale pe care Ministerul Sanatatii trebuie sa le inchida pot fi transformate in aziluri si crese. Asistenta medicala nu va disparea in aceste spitale, va fi concentrata intr-un spatiu restrans.

Economia care se face, de 100 de milioane, e importanta pentru ca pic cu pic se face lacul. Guvernul a trebuit sa gaseasca bani de peste tot. In 2011, cu aceasta solutie se economisesc 100 de milioane de lei, 2012 se economisesc 500 de milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Basescu,
mame,
concedii,
indemnizatii,
declaratii
/actualitate/basescu-despre-tara-mamicutelor-si-bebelusilor-de-ce-nu-l-a-desemnat-pe-geoana-sa-primeasca-onorurile-militare-7794152
7794152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.