Băsescu, despre Antonescu: I-aş face o recomandare - Relax!

Postat la 08 august 2012 10 afişări

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, întrebat despre afirmaţia lui Crin Antonescu potrivit căreia preşedintele ales şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", că îi recomandă preşedintelui interimar să fie mai relaxat.

Întrebat cum comentează prestaţia preşedintelui interimar, "acting president", care a vorbit în engleză la începutul întâlnirii cu delegaţia FMI, Băsescu a răspuns, râzând, după un moment de pauză: "Nu l-am văzut". Întrebat despre afirmaţia lui Antonescu potrivit căreia preşedintele suspendat şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl "omoară", Băsescu a răspuns, râzând: "Mi-am făcut cruce azi dimineaţă. I-aş face o recomandare, să fie mai calm, mai relaxat. Relax!".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
crin antonescu,
basescu,
presedinte
/actualitate/basescu-despre-antonescu-i-as-face-o-recomandare-relax-9932008
9932008
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.