Băsescu, despre afirmaţiile ambasadorului ungar: Când va avea o reacţie preşedintele Ungariei, voi avea şi eu

Postat la 07 februarie 2013 14 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat referitor la afirmaţiile ambasadorului ungar privind modificarea Constituţiei României că va avea "o reacţie potrivită" atunci când şi preşedintele Ungariei va avea una, precizând că sunt alte instituţii care "gestionează viaţa de zi cu zi a ambasadorilor".

Întrebat cum comentează afirmaţiile ambasadorului ungar Oszkar Fuzes privind modificarea Constituţiei României, Băsescu a răspuns: "La nivelul acesta, punctele de vedere se exprimă de MAE la nivel de secretari de stat. Când va avea o reacţie preşedintele Ungariei, voi avea şi eu o reacţie potrivită. Nu puteţi face din preşedinte un politician care răspunde unui ambasador. Sunt alte instituţii care gestionează viaţa de zi cu zi a ambasadorilor din România".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambasador,
preşedinte,
Ungaria
/actualitate/basescu-despre-afirmatiile-ambasadorului-ungar-cand-va-avea-o-reactie-presedintele-ungariei-voi-avea-si-eu-10548500
10548500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.