Băsescu: Cu certitudine avem o scădere de populaţie. Populaţia scade ca urmare a natalităţii scăzute

Postat la 04 iulie 2013 54 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a admis, joi, că România a înregistrat "cu certitudine" o scădere a populaţiei, el arătând că, deocamdată, se merge pe cifrele anterioare ultimului recensământ.

Băsescu: Cu certitudine avem o scădere de populaţie. Populaţia scade ca urmare a natalităţii scăzute

 "Recensământul face o situaţie a populaţiei care locuieşte în România, nu a celor milioane de majori care sunt în afara frontierelor", a precizat Băsescu.

El a arătat că nu este vorba de o scădere îngrijorătoare a populaţiei, întrucât recensământul a şi fost boicotat.

Întrebat dacă cifra populaţiei este îngrijorătoare şi dacă apreciază că aceasta a scăzut dramatic, şeful statului a răspuns: "Nu, pentru că referendumul, dacă vă aduceţi aminte, a fost şi boicotat. Aduceţi-vă aminte de apelul de a nu da actele, de a nu participa la acest recensământ".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-cu-certitudine-avem-o-scadere-de-populatie-populatia-scade-ca-urmare-a-natalitatii-scazute-11085517
11085517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.