Băsescu: Autorizez medicii din comisia medicală să dea relaţii despre starea mea de sănătate

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 16 octombrie 2014 36 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relaţii oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, şeful statului susţinând că are o singură boală, şi anume ”boală pe hoţi”.

”Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a anunţat Traian Băsescu.

El a precizat că ”un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare”, încât a aflat de la televizor despre ”atacuri celebrale, despre internări la Spitalul Militar din Bucureşti, la Fundeni, la Viena”.

”Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puţin în cei zece ani, nu ştiu după ce îmi termin mandatul”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele a continuat: ”Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi, şi asta nu se tratează”.

Preşedintele a făcut declaraţia la Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, înainte de plecarea la Summitul Asia - Europa (ASEM) de la Milano.

Postul România TV a relatat, miercuri seară, că preşedintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale şi că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
STARE DE SĂNĂTATE,
/actualitate/basescu-autorizez-medicii-din-comisia-medicala-sa-dea-relatii-despre-starea-mea-de-sanatate-13397335
13397335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.