Băsescu atenţionează Guvernul cu privire la Oltchim şi Mechel: S-ar putea să ne trezim cu industria tăiată şi vândută la fier vechi

Postat la 27 februarie 2013 19 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a atenţionat Guvernul că este nevoie de măsuri care să creeze locuri de muncă pentru angajaţii Oltchim, dar şi cu privire la Mechel, pentru că s-ar putea "să ne trezim cu industria siderurgică tăiată şi vândută la fier vechi" deşi va fi nevoie de oţel pentru autostrăzi.

"Un apel la Guvern: atenţie la Oltchim, aţi promis multe acolo; încercaţi să găsiţi măsuri care să creeze locuri de muncă pentru oamenii de la Oltchim", a afirmat Băsescu, în conferinţa de presă de marţi seară de la Palatul Cotroceni.

El a arătat că în următorul deceniu România va avea "zeci de miliarde" în autostrăzi şi căi ferate şi vor fi necesare cantităţi mari de oţel şi "s-ar putea să ne trezim" cu combinatele siderurgice ale Mechel tăiate şi vândute la fier vechi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oltchim,
Mechel,
Băsescu
/actualitate/basescu-atentioneaza-guvernul-cu-privire-la-oltchim-si-mechel-s-ar-putea-sa-ne-trezim-cu-industria-taiata-si-vanduta-la-fier-vechi-10607866
10607866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.