Băsescu atacă Ford şi Nokia

Postat la 14 decembrie 2011 7 afişări

Competitivitatea unei ţări nu este dată doar de Guvern şi administraţie, şi sectorul privat făcând parte din indicatorii de competitivitate pentru o ţară, a declarat preşedintele Traian Băsescu, dând ca exemple Nokia si Ford.

"Sectorul privat este parte a indicatorilor de competivitate pentru o ţară. Vezi Nokia. Vezi Ford care s-a angajat să producă 300.000 de automobile şi produce 20.000 de minivanuri. Vezi marile firme de consultanţă, nume mari, care, în buna intelegere cu constructorul vin şi dau ministerului facturi cu 50% mai mari. Chestiunea competitivităţii ţine de două părţi. Şi corupţia ţine de două părti".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
ford,
nokia,
competitivitate
/actualitate/basescu-ataca-ford-si-nokia-9059624
9059624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.