Basescu: Am solicitat SRI sa se implice in destructurarea gruparilor de crima organizata la nivel local

Postat la 23 martie 2011 13 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa dupa bilantul SRI, ca a solicitat SRI sa se implice in destructurarea gruparilor de crima organizata la nivel local.

Modernizarea rapida si temeinica a SRI a fost posibila pentru ca nu a putut fi influentata prin numiri de oameni politici, de partide. Din 2004 eu nu am acceptat niciun fel de interventie in numirile la nivel judetean sau central. Cred ca oamenii politici, partidele ar putea sa priveasca la evolutia pozitiva a unui serviciu mare in conditiile in care nu si-au exercitat influenta asupra numirilor in acest serviciu. Ii multumesc domnului Maior ca a rezistat la orice incercare de a se lasa influentat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
Basescu,
crima organizata
/actualitate/basescu-am-solicitat-sri-sa-se-implice-in-destructurarea-gruparilor-de-crima-organizata-la-nivel-local-8089228
8089228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.