Basescu: Am ingrijorari in legatura cu accesul Romaniei in Spatiul Schengen

Postat la 20 iulie 2010 9 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca are "ingrijorari" in legatura cu accesul Romaniei in Spatiul Schengen, desi cele sapte rapoarte de pana acum au fost pozitive si isi doreste ca si ultimul, din noiembrie 2010, sa fie pozitiv.

Presedintele a spus ca tendinta raportului CE publicat marti ii genereaza "ingrijorari viitoare" legate de aderarea la Spatiul Schengen.Traian Basescu a mentionat ca pana in prezent au avut loc sapte inspectii pe tema modului in care autoritatile romane au indeplinit conditiile pentru aderarea la Schengen, obiectiv a carui indeplinire Romania si-a propus-o pentru martie 2011. "In noiembrie este ultimul si va viza in pincipal doua aeroporturi", a spus presedintele Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
CE,
raport,
Basescu,
aderare,
Schengen,
Romania
/actualitate/basescu-am-ingrijorari-in-legatura-cu-accesul-romaniei-in-spatiul-schengen-6637443
6637443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.